查看: 189715|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我的J彩虹感想

係唔知幾多年前(5頻時代後期),一條生力軍加入了彩虹。
我一開始玩彩虹,覺得好好玩,又有得遠攻,又有得斬人。
kaikai地咁玩到去新土男時代。
記得那時,我在yahoo打了彩虹呢隻game,彈了個樂古討論區,我那時上樂古,主要為了看遊戲資料。
之後彩虹玩得多了,得到了人生第1件6裝,果陣真係好鬼死開心。
之後慢慢玩慢慢玩再慢慢玩,得到了不少技術,我自己都自認我好勁(見仁見智)。
打到上高頻,唔知點解,冇啦啦識左水魚謙呢件神手。
之後玩高頻發現我技術仲未夠班,就落番中頻再修煉。
係中頻,我玩玩下冇啦啦識了幾件神手:史提賓周.俊同大男孩。
之後再過了大約一個星期,我連同一班有志之士,開了一個神會名為天下∼太平。
再過了冇耐,慢慢佔到了頻,之後因為太悶,所以解散了公會。
之後又上番高頻,其實我玩左咁耐,都只係得466裝,仲要廢s。
之後又慢慢加d公會,又退d公會。
加得最耐就是神忍
之後再因為唔小心爆左一句粗,又比人踢左出會
再過了無耐,有條友(唔記得左咩名)開了個會,名為水魚天下(可能因為水魚謙)。
最後,新水時代開始了無耐,我就冇玩彩虹,玩一個低能game。
回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

記起又好似係:lol :lol :lol
回復 支持 反對

5頻果時有件6裝都算係咁
回復 支持 反對

原帖由 冷月 小風 於 26-3-2008 15:35 發表
5頻果時有件6裝都算係咁

果陣有七裝先算係咁
回復 支持 反對

當時冇記錯一張魔金60卡-__-'''
高角房記得好似都30定60就收到...
一日搵到100幾卡都算好勁...
2~4頻都有人玩...
到宜加都覺得個時既3頻最實力派...
記得佢地係單秒秒到龍...
宜加可能龍改強左或者出左無限大家廢事打龍定點...
總之宜加好少見到真係有人秒到龍...(係中頻),
宜舊時d人宜加都唔知去哂邊lu...
回復 支持 反對

唔知有冇記錯..
初初玩時登入面好似係水女同埋聖誕老人
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 ζ×小海〃° 於 26-3-2008 19:40 發表
唔知有冇記錯..
初初玩時登入面好似係水女同埋聖誕老人

好似係露西改版登入畫面!?
回復 支持 反對