查看: 2270|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我都有小小意見~~

關閉 [複製鏈接]
        評論"笨禧有沒有空"標題"唉→你地話淨係識係到評論人既人有冇用外掛呀?"
其實"桂林米粉"講得都幾有道理~ 但你又想想,如果縱容外掛,咁隻遊戲咪無哂樂趣囉? 咁不如自己日日玩story模式~ 你諗諗係咪都係一樣?

但發表評論既人,我就覺得佢本身都係用外掛之人囉。
其實我都唔會太過偏激用外掛既人。咁講真,如果大家同一間房玩,係咪外掛其實好多人都心裡有數。你打你既評論時就識講,話人地點樣係度話佢地外掛唔外掛,又點樣post完仲要唱咁,咁你自己本身又知唔知,post外掛相上黎既人,同個用外掛玩緊果陣,個用外掛既當時係點樣講野丫?
好似我post果篇,我地房名"苦練140~ c8"。個外掛一玩完就好囂張咁講句:"都唔知苦練黎做乜,又滅唔到人"。換轉係你用人手玩緊,比個電腦代玩既贏左,仲加句咁既說話,你又會點丫?
唔係我地唔體諒佢地玩唔到,用外掛。而係佢地加句咁既說話,令到我地人手玩既感到羞辱咋!

回復

好老實講句...邊有一隻game冇外掛嫁..只要大家玩得開心咪得囉...
外唔外掛又有咩所謂呢>?外掛又好人手又好..無論點le隻只不過係休閒遊戲..玩ge人都係想係隻game得到成功感..減輕生活壓力..希望你地不要再為這點小事去吵了
(只是個人意見,,不喜勿覆)
回復 支持 反對

有一次玩152
有個外掛係我面前爆3個f 
0.0我當然拍手叫勁

話-6 ^__^<---

最後當然贏了

就鬧人垃圾

用外掛用到甘

唔po上黎...舉報..~"~ 你條氣都唔順啦

我只捉0.0一般模式用外掛

咩打星呀 洗經呀0.0

我無捉
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

嗯嗯~~
其實你都講出左一個重點~ 我都十分認同咖~ 玩遊戲都係為左relax啫。[[bao_28]]
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

我都覺得果種人特別黑人憎,,
好似skytsanghk咁回覆,,簡直就勁啦..
乜人手玩唔會串?  
人地串得起囉果d我覺得..
用外掛串果d,,唔知叫咩?
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

其實一般人係我房玩外掛 , 我都唔會特登上黎評議既~
只係佢地贏左之後 , 講埋 d 侮辱說話既 , 我先好似咁諗 "條氣唔順" 上黎post一下~
而有時我post既 , 係一d我都唔知係咪外掛既人 ,
玩完之後就打 " -0- ",
" 唉,玩到隻手好累 " ,
" 我都話我屎咖啦 " 等說話既人 , 比段片大家分享下 , 順便比比意見咁囉~ [[bao_44]]
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

呢位兄台都好似幾維護d用外掛既人啵~~
唔緊要~ 每個人都有言論既自由~
道不同,不相為謀既啫~~ [[bao_34]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對