查看: 4938|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] #NakuZ樂古# 家族入族條件;] 更新了3月7號

關閉 [複製鏈接]

論壇條件(可以後補):
1) 必須係樂古論壇會員
2) 發表文章量要達 100 篇或以上。
3) 必須註冊滿 30 天。

勁舞條件:

1) 角色11 LV 以上

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

個人同步
[164.]  Can  - 赤腳青春 55m

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
c4
[150.] Audition   -  With you 55m
[170. ] Sharp -  百日祈禱 45m

Beat Up
[186.] American Idiot  40m
[117.]  ss501 - Deja  vau37m
[135.] Hands Up 35m
[159.] Sm Town - 旅行 48m

自由
[136.] 花花公子55m
[152.] Cyber Lover 55m
[186.] American Idiot 45m
[188.] 討人喜歡 75m
[136.] 蘇贊輝 -Beautiful  Night 60m
[136.] 高耀太 - 1,2,3,4 65m
[152.] 蔡依琳 -  Mr.Q  60m

8k
[141.] Hotcha  - 不要防曬 50m
[155.] Hotcha  - 小野蠻 55m

Beat rush
[108.] 少女時代-  新生   80m
[206.] 羅志祥 -  當我們宒一塊  35m
領舞
[180.] Brown Eyed Girls  -  you   25m
[178.] DIVA -Up&Down  25m
[136.] 蘇贊輝 -Beautiful  Night 45m

*需要經常上線

家族主頻:情2
符合論壇條件後,需要考試:]
所有條件符合後,請到報道區報道

回復

勁舞團既Game名 : yvonneyang  [[bao_36]]

回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

得..我叫S!u曦批左你喇@@歡迎
回復 支持 反對

好易姐...自由果d我都得啦...
回復 支持 反對

魔影. 你所講ge 要註冊30天.  係勁舞的ac 還是樂古的ac 呢!?
(我希望不是樂古xD) 我想入團..
回復 支持 反對

回復 5# 的帖子

就係樂古ac要30日

勁舞就ac要有11lv
回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

oh !__!暈到...又要等30日-,-  help me ....................................[[bao_30]] [[bao_30]]
回復 支持 反對

回復 7# 的帖子

見你咁有心...唔洗你30日啦..上線搵人考試吧@@
回復 支持 反對

勁舞條件:唔合格
論壇條件:100個貼...可惜我無=.=

除左領舞 全部得

30日..我8月先入得  

回復 支持 反對

回復 9# 的帖子

你係唔係真係真心想入@@?
回復 支持 反對