查看: 5258|回復: 26
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《勁舞團》幸福宅急便歌曲列表

《勁舞團》即將於4月2日(下周四) 正式更新Season5.2 幸福宅急便,這次更新除了加入大量新元素外,更於多個模式中帶給玩家更大挑戰。

另外,更新將加入38首全新歌曲,並增加Beatup及領舞模式歌曲各5首,急不及待想知道有甚麼歌曲?現在讓我們先賭為快!

新增Random 160~歌曲選項

歌手名稱歌曲名稱Beatup領舞
泳兒 無心戀唱
泳兒 如果碰到你的臉
扈佳榮 四號影院
扈佳榮 點點頭
扈佳榮 男人的故事
陳偉霆 千萬少年
陳偉霆 愛恨難
HotCha 唯一的你
HotCha 然後想起你
嚴正花 D.I.S.C.O (feat. TOP)
Avril Lavigne The Best Damn Thing
Epik High 一分一秒 (Feat. taru)
Epik High One (Feat. 智善)
Tatayoung I Believe
白智英 Ez Do Dance
ONE TWO 來~扭屁股
Audition 沒關係
李孝利 U-Go-Girl
Audition December (VOX Tune)
Audition 看不看
Audition Move
Norazo 超人
DIVA Joy
Mighty Mouth FAMILY (Feat. 孫淡妃)
Britney Jean Spears Boys
Britney Jean Spears Crazy
Britney Jean Spears Lucky
Britney Jean Spears Me Against The Music
Britney Jean Spears My Only Wish (This Year)
Britney Jean Spears My Prerogative
Britney Jean Spears Womanizer
After School AH
WAWA Dance
YU-RI Yepp song (Music Is My Life)
YUI I Wanna Be
YUI I ll be
Jewelry One Summer Night
Jewelry 約會
PINK Fingers
Gavy NJ Project Group [H7美人] Love All
LPG 胳枕
T_MAX 蟲牙
T_MAX Bang Bang Boom
T_MAX Blooming
UN 一生
YG FAMILY 時髮紳士
回復

唔出epikhigh one 同 one min one sec 既 bu-,-

/.\
回復 支持 反對

見到由美得8LV ge  @@
回復 支持 反對

Womanizer好聽>_________<
回復 支持 反對

唯一的你@@ 好聽呢
回復 支持 反對

=___+今次好似冇咩歌岩我聽...
我想佢加番197落去多d姐
回復 支持 反對

6# destiny_rain

197版權問題,唔會再出
回復 支持 反對

oh-       -
我見到人地改歌又改番出黎-__-
超想玩...
但係我唔會走去改歌
我最多去玩大6版-_-
回復 支持 反對

今次更新d歌唔係好好聽.v.