打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 同56k一隊好嗎?

甘我問你地,如果雙經果段時間有條慢到彈game(load game畫面果時)既56k入左來玩,你地玩唔玩?
回復

甘我問你地,如果雙經果段時間有條慢到彈game(load game畫面果時)既56k入左來玩,你地玩唔玩? ...
TRAPNEST 發表於 24-5-2010 18:13

玩~~佢都彈左~~仲咩5玩~~
而且我5會因為人地LOADING快慢而玩~~
回復

點先算56k先
10秒先load完?
30秒?
1分鐘?
20秒以下我接受到...但有d成分鐘都未load完,仲要lag機,睇下你火唔火!
回復

I am 56k lo
回復

我都係56K但係見到D人串到你上頭頂又冇得出聲
只有啞忍
好鬼憎E D人
回復

呵呵...我唔係56K...係唔夠ram姐....
我load得慢比條友話我:死56k..咪玩啦
佢用FAZZ我用f91都win...佢就話56k原來唔係罪
個陣我個心勁涼.....勁happy
我係慢到出名....笨晉
回復

重有人地都唔想部機係56k
人地56k又關你咩x姐
你試下D 56K O既機比人話你呀
回復

想就梗係唔想la~不過有都唔會介意囉~
第一,56k(姐係load得慢)唔代表佢廢,佢玩果陣可以唔lag
第二,打機姐......洗唔洗咁快呀......快果一二秒有獎拎咩.....
回復

回復 29# 飛髮入境者

你都幾好波嫁喎...話人56K自私?我唔見得你有幾唔自私lo!!
回復

我都係56k橪
咁我想問,56k仔得罪你乜野?load得慢唔係玩家個人既問題,係個game程式太大,令一d玩家既電腦lag左,點解有d人又會話load得慢既人56k?你地誤解左56k既真正意思,http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7008122700100
load得慢就要踢?你唔好話你媽媽係女人就踢我0k?就算佢係load好耐,你都可以彈機,點解要係
回復