查看: 2653|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

好多問題-,- 我係fm新手(fm08) 另加新問題^^

1....唔係幾識漢化-.- 希望可以教下我  我依家玩緊全英文版-.-

2.曼聯個陣點排好....

3.我買左breno... 但係08年1月1日先黎  佢係咪超好用架??

4.河床有個17歲龍,個名幾長下,c字頭... 好唔好用?

唔該晒!!! [[yoyo_195]]

回復

你玩個陣有冇開住daemon
回復 支持 反對

問題已解決~~

re:翼

我果陣連裝都未裝到-.-
回復 支持 反對

1.冇得睇,要用fm scout(軟件)搵,不過唔建議用,因為冇咁好玩
   除左-10果d我係度搵之外,其餘既我係叫d scout去各個聯賽搵後生仔,再睇佢地d report

2.唔識,我玩英文的

3.龍:古斯錫 後防:艾華,加利仔,維迪,里奧  中場:安達臣,卡域克,夏格維斯,C朗  前鋒:朗尼,迪維斯
中場我咁擺:
AML                   AMR
        MC     MC
卡域克同夏格維斯(兩個MC)set做DM,同埋一個放短波,一個長傳
我個人唔鐘意用老人,所以唔會出傑斯,用安達臣打左翼,都唔錯架
不過通常我一開波都會買馬些路同班尼加,將馬些路放上去打左翼,4個MC輪換,一個set AM,一個ser DM

4.係最左手邊,最下面,禁 xxx(隊名) Tactics

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
天之翼 + 5 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

唔該晒樓上果位!!

點樣set放短波/長傳架?
thx!!!!!!!

仲有呢,我果隊好多scout都周圍搵球員返黎
佢會建議d球員比我地收購
係有report睇到...
但係點睇到潛力

回復 支持 反對

潛力指PA?
係既要用SCOUT軟件/FMM先睇到
不過用左就冇好玩

買一個球員就好似賭博一樣
雖然有失敗既可能性
但成功既就會得到好大滿足感

SET 長傳/短傳
可能係TACTICS既team instruction度set
回復 支持 反對

set到啦...
set完之後場場數人幾球....

未set之前-,-成日和波

thx你地~~
回復 支持 反對

數人幾球囧
你用咩隊
回復 支持 反對

man.u.....

我新玩用下強隊先
我下一次會開中型班玩
回復 支持 反對

你講果兩條友我都未用過
breno睇落去既數值好勁,我諗都唔會差

不如我推薦下d人比你啦,你玩曼聯,買佢地應該唔係問題-.-

Marcelo,一開波5.5M買到,唔洗多講
Rosina,AMC黎拖連奴既,屈機程度如同卡卡,我玩米蘭用左21M買佢-.-
Veloso,Sporting既,費sir想買果個,12~13M左右買到,MC,DM,DL,DC佢都打得,表現唔錯
Banega,DM/MC岩岩去左華倫果個,如果玩8.00,一開波3M買到,今集屈機人士,PA -10
Lulinha,MC/AMC/AMR,2M有貨,PA-10
Pandev,拉素果個,13M買到,頂級前鋒黎講,呢個價算平,而且佢得24歲
巴沙利,中堅不二之選,13M左右先買到,係就係貴架啦,不過好穩陣
Alan Kardec,唔記得邊隊既巴西年輕前鋒,7.5M買到,之前玩曼聯,買番黎打左一季第3前鋒,升到19.5M-.-
Rafinha,後生過艾華斯,但同佢差唔多咁勁既巴西右後衛,好似13M左右就買到
Aissati,AMC/AML,8.5M買到,PA-10
Aaron,7.5M買到,AML/FC,PA-10

呢批人岩晒係大型班打
仲有加雷,即係巴塞岩岩買左果個,數值勁高,要成廿幾M先買到佢,因為太貴,我冇買-.-

回復 支持 反對